VTH

Over VTH *
Dorland Kasten BV h/o VTH Kasten is producent van jouw kast op maat. Je kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld een luxe schuifdeurkast, draaideurkast of inloopkast. Natuurlijk wordt jouw kast op maat gemaakt in de door jezelf gekozen decors. Wij zijn gevestigd in Duiven, maar je kunt onze kasten altijd bij een verkooppunt bij jou in de buurt vinden.

Ontwerp je eigen kast op maat
Elke kamer in jouw woning of bedrijf heeft een eigen karakter en ruimte. Je wilt geen kast zoals die er voor iedereen is, maar een mooie kast die het karakter van de ruimte intact laat. Als je er voor wilt zorgen dat de ruimte optimaal benut wordt, is er maar één oplossing de beste: een maatwerk kast van DK Kasten op maat.

Een ruime keus uit diverse kleuren
Jouw kastinterieur is uit te voeren in ruim 150 hout of uni decors waarvan er 50 ook in 25mm dikte leverbaar zijn. De keuze van een decor bij de schuifdeuren en draaideuren zijn zelfs nog uitgebreider, ruim 250 hout-uni decors en 40 spiegel- en glasdecors!

Bij ons heb je de volledige vrijheid wat betreft de indeling en uitstraling van jouw kastenwand. Je bepaalt zelf wat je nodig hebt voor het interieur en welke deuren het best passen bij je maatwerk kast. Wil je bijvoorbeeld extra planken voor leg, meerdere lades met demping of een garderobelift? En een kast met schuifdeuren, draaideuren of juist een luxe inloopkast op maat? Wij passen de kast naar jouw wensen aan. Met ons geavanceerd 3D tekenprogramma zie je daarnaast ook direct het resultaat en de prijs van je ontwerp.
Ontwerp je kast op maat naar je eigen wensen. Ook als de kastenwand in een aparte hoek of onder een afwijkende afschuining moet komen. Wij zullen deze tot op de millimeter nauwkeurig voor je inmeten, produceren en desgewenst monteren.

Dorland Kasten levert de kast die echt bij je past
Met verkooppunten door heel Nederland vindt je vast een showroom bij je in de buurt om onze kasten te zien en te bestellen. Onze dealers helpen je graag met het realiseren van jouw kast op maat.
Om je goed en snel te kunnen helpen, neem je de globale maten van de ruimte mee naar een van onze dealers. Neem de maten op van de hoogte, breedte en diepte van de ruimte. Ook is het van belang of er een schuinte zit in de ruimte. Daarnaast is het handig om vast rekening te houden met het aantal kastelementen dat je wilt hebben met bijvoorbeeld hang-, leg- of ladegedeelte. Je kunt ook eerst een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen en deze meenemen naar één van onze showrooms. Na het plaatsten van de order nemen wij alles voor je uit handen met onze full-service.
 

Website: VTH