MHZ

Over MHZ *
MHZ staat sinds 1930 voor hoge kwaliteit, aantrekkelijk design en klantindividuele oplossingen op maat. Met ca. 1.200 medewerkers zijn ze één van de sterkste bedrijven van de zicht- en zonweringsbranche in Duitsland. Gestart met de productie en de verkoop van gordijnrails en gordijnroeden hebben ze stap voor stap andere markten veroverd. Vandaag is MHZ een internationaal succesvol bedrijf met een productaanbod dat zowel raamdecoratie, binnenzonwering en alle mogelijkheden voor buitenzonweringen bevat. Sinds de oprichting is MHZ een onafhankelijk familiebedrijf. Vandaag staan de zaakvoerders Andreas Kopetschny, Jochen Hachtel en Marcus Meyer in voor de leiding van het bedrijf.

Perfecte functie, tijdloze esthetiek en moderne technologie
MHZ – een sterk merk dat sinds 1930 steeds door perfecte functie, tijdloze esthetiek en moderne technologie overtuigt. Waarden die mensen inspireren en hen de mogelijkheden geven om hun woonruimtes met zicht- en zonwering individueel in te richten.

MHZ biedt meer dan zicht- en zonwering. Jarenlange vakkundigheid en liefde voor details en perfectie creëren een feel good-product van buitengewone klasse. Ze creëren licht. ruimte. leven. Een industriële fabriek die intelligente innovaties in een veelzijdig spectrum tot uitdrukking brengt. Duurzame en energiebesparende producten zijn het resultaat.

Met het kwaliteitskenmerk “Duurzaam. Uitstekend. Individueel.” wordt de uitstekende kwaliteit van de MHZ-producten bevestigd. Ambachtelijke en technische knowhow maken elk product origineel.

Made in German
Sinds meer dan 80 jaar ontwikkelt het merk MHZ zich continu verder. Het doel is steeds hoogwaardige zicht- en zonwering Made in Germany te maken. Jarenlange ervaring en bijzondere knowhow maken een kwaliteitsbewuste productie en designgeoriënteerde uitvoering mogelijk.

Duurzaamheid
Spaarzame omgang met energie en grondstoffen bij de productie en bij het gebruik van producten is een cruciaal bestanddeel van het bedrijfs- resp. kwaliteitsbeleid van MHZ.

Het omzetten van ons bedrijfsdoel “Duurzaamheid” omvat zowel productontwikkelingen en productieprocessen, procesontwerpen, efficiënte productie alsook de volledige communicatie tussen MHZ en haar klanten. Met foutloze producten en uitstekende diensten wil men de verwachtingen van de klanten steeds overtreffen. De continue verbetering van processen en systemen is de noodzakelijke voorwaarde daarvoor.

 

websiteMHZ, Licht, Ruimte, Leven