Interstil

Over Interstil */**
Buitengewoon design en uitgerijpte techniek hebben een ding gemeen: ze ontstaan niet toevallig. De overtuiging ligt eraan ten grondslag, dat het perfecte pas bereikt is, wanneer je geen compromissen meer hoeft te sluiten.

Als tot de middenstand behorend familiebedrijf is Interstil ervan overtuigd, dat niets zo lang meegaat als kwaliteit. In het Oost-Westfaalse Steinhagen hebben zij daarom een omgeving gecreëerd, waarin zij hun ideeën tot succesvolle innovaties uit kunnen werken – made in Germany. Het resultaat is gordijnstangen, binnenloopsystemen en techniek voor vlakgordijnen, waarmee zij de grenzen op de markt verleggen.

Autochtoon en innovatief, familiair gevormd en design-georiënteerd – dat zijn de spanningsvelden die hun handelsactiviteiten zo succesvol maken. Met 100 medewerkers werken zij er dagelijks aan om hun producten telkens weer een stuk beter te maken.

Komt u maar eens even kijken op hun website Interstil; de komende 7 minuten bieden u een eerste indruk, van wat zij voor u kunnen doen.