Floorify

Over Floorify  **
"Jarenlang ontwierpen en verkochten we vloeren in opdracht van anderen, maar we wisten allebei dat het beter en mooier kon. Dan twijfel je niet: je doet het gewoon zelf."

Jawel, met samen 25 jaar ervaring in vloeren en interieur weten Marie Callens en Pieter Buyck precies waar het op staat. Op Floorify, natuurlijk.

Het designeroog van Marie gaat hand in hand met de technische kennis van Pieter. Vraag hem naar de densiteit en treksterkte van Floorify en hij begint spontaan te glimlachen. “Ik kick op materialen en mogelijkheden. Dankzij de unieke rigide kern en het innovatieve productieproces lossen we met Floorify in één klap alle klassieke problemen van klik pvc en laminaat op. Dat is toch cool?”

Floorify is stil, warm, watervast én op zowat elke ondergrond eenvoudig te plaatsen. Ook zonder voorbereiding. "De kans om zo'n revolutionair product te lanceren, krijg je maar één keer in je leven. Daarom is Floorify zo'n fantastisch project."

Net als jij houden we van prachtige interieurs en vloeren die haast onopgemerkt dat warme thuisgevoel opwekken. Het moment waarop je heerlijk een glas inschenkt, je favoriete playlist opzet en geniet van het mooi leven met vrienden, familie of kinderen. Dat is wonen zoals het hoort: puur, mooi en zorgeloos met een Floorify vloer op maat van je thuis en je leven


Website: Forbo