Bel ons: 0182-23 20 24

Byzon buitenzonwering

BYZON (spreek uit Bizon) is een 100% Nederlands bedrijf met de fabriek centraal gelegen in Barneveld. Onze 25 jaar ervaring in productie, assemblage, montage, advies en service zetten we graag voor u in! Woonhuys Gouda is een van onze vaste zonwering-specialisten.

BYZON werkt samen met belangrijke, strategische partners in de Europese zonweringsmarkt. BUILDING België is onze aluminium-toeleverancier voor de beste lamellen volgens Europese richtlijnen en normen. Vergelijkbaar met andere Europese toeleveranciers zoals Heroal of Alutech. SOMFY is één van onze leveranciers voor de motoren en domotica. SOMFY heeft een breed scala aan bedieningsmogelijkheden welke wij toepassen in onze zonweringen. BREL is de importeur van de private label motoren uit de Somfy fabrieken. Zelfde kwaliteit motoren, die zonder merknaam lager is in prijs. Ook toepasbaar in domoticasystemen zoals Klik-Aan-Klik-Uit, Google Home, Siri, enz. DEGALUX Int. in Barneveld is onze partner in assembleren en vervoeren van rolluiken en buitenzonwering. SWELA is onze huisleverancier van de zonweringsdoeken. De beste zonweringsdoeken die er zijn van sterke polyesterkwaliteit en zonder gestikte naden.

Deze gezonde en dynamische bedrijven staan garant voor een zorgeloos kwaliteitsproduct waarmee we inmiddels vele duizenden klanten blij gemaakt hebben. Want dat is ons doel: dat ú met onze producten byzon-der geniet van zon én schaduw!

 

Website: Byzon Buitenzonwering