Aspecta

Over Aspecta *
Als marktleider op het gebied van duurzaamheid en transparantie is Aspecta een drijvende kracht achter positieve ontwrichting in de wereldwijde markt voor luxe vloeren. Door samenwerkingspartners over de hele wereld te zoeken, heeft het bedrijf de standaard gezet voor gezonde, duurzame, goed presterende en biophilic design producten.

Onder leiding van HMTX hebben beide Aspecta-fabrieken het JUSTâ„ -label voor sociale rechtvaardigheid behaald – een primeur voor elk bedrijf in China (en heel Azië). Het JUST-programma meet de prestaties van een bedrijf op basis van een breed scala aan maatstaven, waaronder veiligheid, diversiteit, arbeidsvoorwaarden en betrokkenheid bij de gemeenschap.

Aspecta was de eerste die een Declare-label had voor al zijn commerciële en residentiële producten, waardoor elk product een ongeëvenaarde transparantie kreeg. Aspecta geeft ook Health Product Declarations (HPD) en Environmental Product Declarations (EPD) af voor al zijn producten, met gezondheids- en milieu-informatie over de productingrediënten.

website: Aspecta