Isoleer met sfeer!

Het zonnetje schijnt behoorlijk en kan hinderlijk uw woonkamer of werkkamer in schijnen. Of misschien wordt het gewoon écht tijd om nieuwe raamdecoratie te kiezen. Wat uw redenen ook zijn, bij ons bent u voor raamdecoratie aan het juiste adres. Of het nu gaat om jaloezieën, vouwgordijnen, rolgordijnen of de razend populaire plissé gordijnen. Wij hebben het allemaal en in oneindig veel kleuren en dessins. En als u voor duurzaamheid bent, kies dan een product uit de dupli collectie. Door de honingraat structuur heeft dit product een hoge isolerende waarde die uw dubbelglas nóg effectiever maakt. U vindt bij ons het product wat precies past binnen uw budget en smaak. En nu helemaal, want tot en met 1 april 2023 ontvangt u 20% korting op uw aankoop. De koffie staat klaar!

De mooiste vloeren

Laat u inspireren door de nieuwe vloertrends. Wist u dat niet de bank of de kleur op de muur, maar de vloer de grootste blikvanger thuis is? Het is dé basis om de juiste sfeer neer te zetten. Van tapijt, dat uitzonderlijk goed isoleert, tot het gemak van een PVC vloer. Van slijtvast en duurzaam tot makkelijk schoon te houden. Toe aan een nieuwe sfeermaker? Wij helpen u graag bij het vinden van uw droomvloer.

Een goede vloer is onmisbaar en moet daarom van het juiste materiaal en de beste kwaliteit zijn. U wilt er namelijk heel lang van kunnen genieten. Wij hebben een hele uitgebreide collectie karpetten, tapijten, vinyl, marmoleum, laminaat en niet in de laatste plaats PVC vloeren. Kiest u voor praktisch of kiest u voor sfeer? Bij ons bent u aan het juiste adres.