ONGESTOORD GENIETEN VAN FRISSE LUCHT

Wil je ook een insectenvrij huis? Dat kan nu extra voordelig! Zo zit jij er ook de komende jaren comfortabel bij. Met horren blijven vervelende beestjes buiten en kan je dag en nacht toch genieten van de frisse buitenlucht. Koop juist nu horren en geniet dit voorjaar en lang daarna. Overtuigd? Kom naar de winkel en profiteer 22 april t/m 5 mei 2024 van 20% korting op alle horren van Luxaflex®! Vraag naar de voorwaarden.

HORREN OP MAAT GEMAAKT

Iedere woning is uniek. Misschien heeft jouw huis wel smalle ramen, een draai-kiepraam of juist schuine ramen. Erg mooi natuurlijk, maar wel een grotere uitdaging voor nieuwe horren. Niet bij ons! Wij hebben voor elk raam en voor elke deur een oplossing op maat. Kom snel naar de winkel en laat je inspireren.

Maatwerk kasten

Een mooie (inbouw) kast kan uw kamer helemaal afmaken. Iedere kamer heeft zijn eigen karakter. Een luxe kast is dé oplossing om de ruimte optimaal te benutten. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een prachtige kast, speciaal op maat gemaakt voor uw woning. Kom snel langs bij Woonhuys Gouda of Woonhuys Homan en laat u inspireren door alle mogelijkheden.