Inspiratie opdoen

U bent weer terug van vakantie en u bent een paar weken lang geïnspireerd door de plaatsen die u heeft bezocht. Andere kleuren, andere geuren, andere gerechten. Soms wordt u gegrepen door de kleuren die u in bepaalde landen tegenkomt. Als dat voor u het geval is, dan is dit hét moment om uw interieur aan te pakken. Neem die inspiratie mee naar onze winkel, dan zoeken wij daar samen nieuwe gordijnen of nieuw behang bij uit. Wij zijn namelijk de specialist in gordijnen en wandbekleding bij u in de buurt!

Wij vinden het fijn om met u op zoek te gaan naar juist dát dessin of juist dié kleur die u weer terugbrengt naar de plek waar u zoveel plezier heeft gehad. Samen lopen wij door onze uitgebreide collecties stoffen en behang en maken het plaatje compleet. Een frisse, nieuwe look in uw huis waar u weer jaren mee voort kunt. Want ook dát is duurzaam leven. Spullen kopen waar u lang mee wilt doen, die niet snel afgeschreven hoeven te worden. Kies voor landelijk, of voor hotel chique of een ander thema, wij hebben alle stijlen in huis. En natuurlijk verzorgen wij bij de gordijnen ook het meten, maken en ophangen. En mócht er naderhand nog iets zijn, dan helpen wij u graag.

De koffie staat klaar. Wij nemen graag alle tijd om samen met u, en natuurlijk passend bij uw budget, het allerbeste eruit te halen. En dat is nu helemaal aantrekkelijk, want u ontvangt tot en met 17 september ook nog 20% korting op gordijnen.

Maatwerk kasten

Een mooie (inbouw) kast kan uw kamer helemaal afmaken. Iedere kamer heeft zijn eigen karakter. Een luxe kast is dé oplossing om de ruimte optimaal te benutten. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een prachtige kast, speciaal op maat gemaakt voor uw woning. Kom snel langs bij Woonhuys Gouda en laat u inspireren door alle mogelijkheden.